Perkhidmatan Pelanggan: 0086-13868535185

semua Kategori

Berita dan Aktiviti

Laman Utama>Berita dan Aktiviti>Berita dan Aktiviti

Bagaimanakah beg reflektif meningkatkan keselamatan?

Masa: 2020-11-14 Hits: 132

Bagaimanakah beg reflektif meningkatkan keselamatan?

elemen keselamatan produk ini terdiri daripada jalur reflektif yang dipatenkan. Oleh itu, pejalan kaki boleh dilihat oleh kenderaan dari jarak yang lebih jauh. Pengguna dengan pakaian yang lebih gelap cenderung kelihatan kepada kenderaan sekitar 20m pada waktu malam. Beg reflektif meningkatkan keterlihatan waktu malam kepada lebih 100m. Ini meningkatkan jarak kereta yang perlu diperlahankan sebaik sahaja melihat pejalan kaki. Tambahan pula, walaupun pakaian reflektif bukanlah konsep baharu, ini adalah kali pertama teknologi reflektif digunakan dengan cara ini. Jaket kebolehlihatan tinggi, lampu kepala dan pencukur jalur snap telah berada di pasaran selama beberapa tahun. Walau bagaimanapun, pengguna cenderung untuk mendapati produk ini tidak selesa atau tidak bergaya. Mempunyai teknologi reflektif pada beg bermakna pengguna tidak perlu lagi memakai pakaian.

Pilihan Tenunan atau Bukan Tenunan tersedia bermakna beg boleh dihasilkan untuk beberapa aplikasi yang berbeza. Lihat blog kami yang lain mengenai beg reflektif untuk melihat contoh idea reka bentuk yang boleh anda miliki. Salah satu reka bentuk kegemaran kami ialah beg Halloween reflektif yang boleh diguna semula. Sesuai untuk dibawa oleh kanak-kanak semasa kutu atau merawat.

1

Charming telah mereka dan mengeluarkan banyak jenis beg jinjing pada masa lalu untuk pelanggan. Pasukan pereka dalaman kami boleh mereka bentuk beg reflektif untuk disesuaikan dengan jenama atau organisasi anda. Tambahan pula, kami bekerjasama dengan banyak pembekal yang dipercayai yang mampu mengeluarkan beg jinjing untuk hampir semua spesifikasi, sementara pasukan kami mengawasi proses pengeluaran penuh. Ini memastikan produk akhir adalah berkualiti tinggi dan sepadan dengan spesifikasi pelanggan.

Kami mempunyai banyak reka bentuk beg yang menakjubkan di Charming Semak mereka di sini!!

2

3

Kategori panas