Perkhidmatan Pelanggan: 0086-13868535185

semua Kategori

Berita dan Aktiviti

Laman Utama>Berita dan Aktiviti

Beg Bukan tenunan & Poliester Rpet

Masa: 2022-05-30 Hits: 80

7

RPET adalah singkatan dari Polietilena tereftalat Kitar Semula, atau PET Kitar Semula 

PET ialah bahan yang kuat, Tahan Lama dan Boleh Dikitar Semula yang digunakan untuk botol soda, botol air dan balang makanan, Manakala Rpet boleh dijadikan produk seperti selimut, alat ganti kereta, beg, kasut dan banyak lagi. 

Rpet dihasilkan dengan mengumpul, menyusun dan mengitar semula PET, Kemudian Menapis bahan menjadi kepingan yang boleh diubah menjadi produk baharu, Menggunakan RPET sebagai alternatif kepada PVC merupakan langkah maju yang besar dalam laluan ke arah masa depan yang lebih hijau, selamat dan bersih. 


BEG DUNIA BARU 

Generasi baru dalam beg membeli-belah pasar raya. 

Kami berbesar hati untuk mengumumkan kerjasama terbaharu kami dengan pasar raya New World, yang menampilkan empat reka bentuk kami. Setiap beg diperbuat daripada fabrik RPET, yang diperbuat daripada botol plastik kitar semula, menggunakan sisa plastik untuk mencipta sesuatu yang cantik. Terdapat 4 botol plastik dalam setiap beg. Berguna dan boleh diguna semula! 

Sungguh mengagumkan untuk terlibat dengan projek ini, mencipta beg jinjing boleh guna semula mesra alam untuk pasar raya New World. Ia adalah beg terbaik - boleh dibasuh, cepat kering, ringan untuk dibawa dan sangat luas. Terima kasih banyak kepada Magenta kerana menjayakannya! 

8

Hubungi Kami: [e-mel dilindungi] 

Whatsapp/Wechat:0086-13868535185 

www.tryingmepack.com

Kategori panas