Perkhidmatan Pelanggan: 0086-13868535185

semua Kategori

Berita dan Aktiviti

Laman Utama>Berita dan Aktiviti

Gaya Baharu Beg Penyejuk

Masa: 2022-05-31 Hits: 84

Gaya Baharu Beg Penyejuk


1

2

Beg Penyejuk Bertebat Tersuai: 

MOQ: 500pcs Tersedia 

Warna: Hitam,Pink, Anggur, Hijau, Khaki, Limau, Biru Laut, Jingga, Merah, Biru Diraja & Teal dan sebagainya 

Gaya dan Saiz: Boleh Disesuaikan 


Acara Seterusnya anda akan datang dan anda memerlukan sesuatu yang menarik dan praktikal. Beg penyejuk Bertebat Promosi ialah perkara yang sesuai. Beg dari Tryingme Pack akan membawakan anda tote sejuk boleh guna semula berkualiti tinggi dan berfungsi dan bergaya. Acara promosi anda yang seterusnya boleh berjaya dengan tempahan borong beg sejuk tersuai ini. 

Untuk jenis bahan yang lebih sejuk, kita boleh lakukan Logo tersuai, Saiz dan Gaya .Ia tidak seperti beg penyejuk biasa kami yang mempunyai lapisan berganda, seperti bukan tenunan+EPE busa, PP tenunan +EPE busa, Poliester+EPE Foam dan sebagainya. Untuk bahan ini kita hanya mempunyai satu lapisan sahaja bahan bukan tenunan heatseal dengan buih disertakan Alu foil . Dalam maksud masa, kita juga boleh menambah beberapa aksesori tambahan, seperti poket botol mesh, poket depan, pemegang botol dalam dan sebagainya. 


3


4

Beg plastik menimpa tapak pelupusan sampah kami dan tergulung di lautan – ia telah menjadi klise alam sekitar, tetapi ia adalah realiti yang mengerikan. Sekarang bayangkan anda boleh mengambil tindakan sebenar untuk mengurangkan masalah itu – dan mengiklankan perniagaan anda pada masa yang sama! Itulah kuasa menggunakan Beg penyejuk promosi mesra alam sebagai hadiah kepada pelanggan semasa dan bakal pelanggan anda. Anda menyelamatkan planet ini dan meningkatkan pendedahan pengiklanan anda - menang-menang klasik. Bukan sahaja mesej hijau anda disampaikan kepada beribu-ribu pelanggan baharu, anda juga meningkatkan komitmen awam syarikat anda kepada cara menjalankan perniagaan yang lebih hijau. Jika anda berminat dengan barangan kami, Sila jangan lupa untuk menghubungi kami! 


[e-mel dilindungi] / [e-mel dilindungi] 

www.tryingmepack.com 0086-13868535185

Kategori panas