Perkhidmatan Pelanggan: 0086-13868535185

semua Kategori

Berita dan Aktiviti

Laman Utama>Berita dan Aktiviti

1Dalian Shieng Trading Co.,Ltd

Masa: 2020-10-27 Hits: 23
                       

Syarikat Dagangan Dalian SHIHENG, ditubuhkan pada 2011, terletak di Dalian, China, sebuah bandar tepi laut yang indah.

                         

Kami adalah syarikat pembuatan & perdagangan pakaian profesional, dengan keupayaan untuk pengeluaran, kawalan kualiti, pelepasan tersuai dan mengatur penghantaran. Produk utama termasuk. semua siri pakaian luar lelaki/wanita, seperti jaket/kot bawah, jaket/kot pelapik, jaket/kot bulu, jaket kasual, jaket/kot kanak-kanak, untuk yang dieksport ke Eropah/Amerika, dsb.

                       

Kami boleh mengeluarkan pakaian mengikut permintaan pelanggan, dan menawarkan produk yang paling kompetitif dan mendapat reputasi yang baik dalam bidang ini. Kilang kerjasama kami melebihi 30pcs, dan kami telah menubuhkan kilang pakaian kami sendiri bernama CHAOYANG SHANGGE GARMENT CO.,LTD pada awal tahun 2018. Sementara itu, kilang kami mengimport beberapa siri teknologi dan peralatan canggih untuk menjalankan pentadbiran moden untuk mendapatkan kerjasama yang panjang dan stabil dengan ramai pelanggan dengan kawalan kualiti yang stabil & baik serta harga yang kompetitif.

                       

Syarikat kami mematuhi falsafah orang - berorientasikan dan berkualiti secara langsung, menghormati semua rakan kongsi, termasuk pelanggan, pekerja, rakan kongsi perniagaan, pembekal dan pihak sosial lain; kredibiliti dan integriti adalah matlamat kami untuk membangunkan; amanah dan kecemerlangan sebagai dasar kelakuan kami untuk berjaya; kesetiaan dan kecemerlangan adalah prinsip kekal kami!


Kategori panas