Perkhidmatan Pelanggan: 0086-13868535185

semua Kategori

Maklumat Beg

Laman Utama>Berita dan Aktiviti>Maklumat Beg

Beg Bawa Pulang Kalis Air digunakan secara meluas di Pasaran untuk Membeli-belah Minuman Makanan

Masa: 2023-05-19 Hits: 30

Dengan penggunaan biasa beg bukan tenunan, beg bukan tenunan jahitan tiruan semakin tidak dapat memenuhi keperluan pesanan majoriti pelanggan, oleh itu, mesin kimpalan bukan tenunan ultrasonik canggih telah dibangunkan, mesin ini menghasilkan beg yang juga kita panggil ultrasonik beg bukan tenunan .

Beg bukan tenunan ultrasonik adalah penggunaan teknologi ultrasonik canggih untuk pengeluaran beg alam sekitar bukan tenunan, yang bukan sahaja penambahbaikan konsep aplikasi, tetapi juga inovasi teknikal proses tradisional; Peralatan pengeluaran ini mempunyai ciri-ciri kelajuan pantas, hasil tinggi, tiada kelebihan kok, kelebihan mentah, dilengkapi dengan operasi motor berkelajuan tinggi yang diimport, mesin jahitan berputar casis automatik, kuasa berkuasa, boleh diselaraskan mengikut fabrik yang berbeza, ketebalan, kecekapan sehingga 2-3 seminit; Ia adalah peralatan yang sesuai untuk membuat beg tanpa tenunan tanpa wayar. 

1

Untuk beg ultrasonik dan beg jahitan, mereka mempunyai beberapa perbezaan. 

Proses ultrasonik beg bukan tenunan adalah lebih halus daripada jahitan. Kerana garis tepi dan sudut dijana secara automatik oleh mesin mengikut acuan, spesifikasi lebih bersatu, dan tidak akan ada sambungan patah dan sendi bengkok dalam jahitan. 

2. Tahap mekanisasi beg alam sekitar ultrasonik adalah lebih tinggi daripada jahitan, kadar ralat lebih rendah daripada jahitan, dan kos pengurusan dan kos tersembunyi pekerja lebih rendah. 

3. Apabila kuantiti mencapai lebih daripada 50,000 dalam pengeluaran besar-besaran, kos pengeluaran jauh lebih rendah daripada kos jahitan, dan kelajuan pengeluaran lebih tinggi daripada kelajuan jahitan. 

4. Beg bukan tenunan, beg tangan dan garis sisi beg yang dihasilkan oleh proses ultrasonik boleh ditekan oleh corak acuan, pelbagai corak kaya, dan produknya bermutu tinggi dan cantik. 

5. Percetakan mengamalkan percetakan skrin automatik atau percetakan flexographic, percetakan roll to roll bukan tenunan, ralat percetakan kurang daripada 3 mm, dan percetakan skrin manual mempunyai perbezaan yang besar, warna berbilang warna tepat, elakkan kedudukan percetakan manual mengimbangi, dakwat tidak sekata dan banyak kecacatan lain. 

6. Pemegang kimpalan ultrasonik, iaitu pemegang dan tali pinggang. Berbanding dengan jahitan benang, ia panas dan seragam, cantik. Dan baru-baru ini beberapa pembekal beg beli-belah membangunkan beberapa beg bawa pulang dengan kemahiran ultrasonik. Dan beg ini sangat popular di pasaran dan digunakan secara meluas dalam menjalani kehidupan. 

2

Kami adalah pengeluar jenis beg membeli-belah. Kita boleh buat beg berzip , beg biasa, beg sejuk , beg wain , beg poliester , beg rami , beg kapas , beg tangan, beg bahu , beg tote, beg bukan tenunan , pp beg tenunan , beg boleh lipat, beg kalis air, beg terlindung, beg makanan, beg mesh , beg kertas dan sebagainya. Kami kini menunjukkan kepada anda beberapa item bawa pulang yang popular untuk rujukan anda.

3

Kategori panas