Perkhidmatan Pelanggan: 0086-13868535185

semua Kategori

Maklumat Beg

Laman Utama>Berita dan Aktiviti>Maklumat Beg

Beg beli-belah yang diperbuat daripada kertas kraf boleh basuh yang popular di pasaran

Masa: 2023-05-12 Hits: 41

Kertas kraf yang telah dibasuh, seperti namanya, boleh dibasuh, boleh dicetak, berlamina, disalut dan dicetak dengan kertas kraf. Ia adalah jenis bahan perlindungan alam sekitar rendah karbon yang baharu. Kerana bahan mentah kertas kraf yang telah dibasuh adalah pulpa gentian semula jadi, ia tidak mempunyai ciri-ciri bahan berbahaya, kitar semula, boleh degradasi, boleh dikitar semula, dan lain-lain, dan telah digunakan secara meluas di Korea, Jepun dan tempat-tempat lain.   

1


Kertas kraf yang dibasuh berasa selesa dan dekat dengan kulit. Ia adalah jenis bahan baharu yang dibangunkan oleh peniaga bagasi gred tinggi. Ia juga boleh digunakan untuk membuat beg komputer, beg tangan besar, tanda pakaian (jeans), tag, kad kulit, penutup Notepad mewah. Ia mempunyai ciri-ciri kekuatan tinggi, rintangan lelasan yang kuat, keliatan lembut dan tinggi. Oleh itu, bahan ini sangat tahan lama. Ia adalah jenis bahan baharu yang dicari oleh banyak pembekal eksport bagasi. Prospek pasaran sangat mengagumkan. 


Ciri-ciri utama Boleh Dicuci  kertas kraf : 

◆ Diperbuat daripada gentian dayung kayu asli dan fabrik bukan tenunan yang diresapi (yang boleh diresapi dengan lateks). 

◆ Boleh cuci batu, basuh enzim, cucian kering 

◆ Kestabilan yang baik, tiada ubah bentuk 

◆ Kualiti ringan, mudah digunakan 

◆ Ketahanan pakai, tahan lama 

◆ Rintangan koyakan dan rintangan kelembapan, boleh dibasuh dan sesuai untuk aktiviti luar 

◆ Mudah dijahit pada seluar jeans 

◆ Mengikut keperluan pelanggan untuk percetakan, laminating, salutan atau pemprosesan skrin sutera 

◆ Rasa selesa, dekat dengan kulit, sesuai untuk kegunaan dalaman dan luaran bahan, selepas mencetak, memproses dan mencuci, masih mengekalkan kualiti yang sangat baik 

◆ Warna yang pelbagai, rupa yang cantik 

◆ Tiada bahan berbahaya (seperti pewarna AZO, dsb.) 

2


Kami adalah pengeluar jenis beg membeli-belah.Kita boleh buat  beg berzip , beg biasa, beg sejuk , beg wain , beg poliester , beg rami , beg kapas , beg tangan,beg bahu , beg tote, beg bukan tenunan , pp beg tenunan , beg boleh lipat, beg kalis air, beg terlindung, beg makanan, beg mesh  , beg kertas dan sebagainya. Dan kami membangunkan beberapa  beg kertas kraf boleh dibasuh , seperti beg tangan, beg pantai, beg membeli-belah dan poket. Mereka benar-benar popular di pasaran baru-baru ini. Memandangkan ia mesra alam dan boleh dikitar semula. 

3


Selain percetakan silkscreen, Ia juga boleh dilakukan dengan percetakan sublimasi.

4

Kategori panas