Perkhidmatan Pelanggan: 0086-13868535185

semua Kategori

Maklumat Beg

Laman Utama>Berita dan Aktiviti>Maklumat Beg

Banyak kecacatan beg plastik, membuatkan kami fokus pada beg mesra alam

Masa: 2023-05-09 Hits: 40

Beg Plastik Membazir Wang 

Beg plastik membazirkan wang untuk perniagaan anda. Mereka menelan belanja yang banyak untuk membeli dan menggunakan, dan mereka akan menyumbat sistem dalam komuniti anda. Anda mesti ingat bahawa komuniti, bandar atau bandar perlu menaikkan cukai untuk membayar semua pembuangan sisa, penyumbatan pembetung dan juga masalah dengan sistem air. Ini meningkatkan overhed untuk perniagaan anda dan anda tidak mahu melihatnya. Jika majlis tempatan menaikkan cukai jualan, pelanggan anda mungkin mencari tempat yang lebih murah untuk membeli-belah. 

Beg Boleh Digunakan Semula Jadikan Perubahan Mudah 

Beg boleh guna semula memudahkan perubahan kerana anda boleh menjual beg ini kepada pelanggan anda, memastikan mereka berminat dengan perniagaan anda dan mengurangkan pembaziran. Ini adalah titik jualan yang baik untuk perniagaan anda, dan ini adalah cara terbaik untuk anda memasarkan perniagaan anda. Selain itu, anda mahu pelanggan anda ingat untuk kembali hanya kerana mereka mempunyai beg boleh guna semula anda. Anda tidak melarang beg plastik kerana anda membuat perubahan dan melibatkan pelanggan anda. 

Pada masa yang sama, anda boleh membuat sedikit wang setiap kali anda menjual beg boleh guna semula. 

2


Pesanan Dengan Custom Beg Runcit 

Anda boleh memesan dengan Beg Runcit Tersuai apabila anda bersedia untuk membuat perubahan dan menjauhkan diri daripada plastik. Kami memudahkannya dan anda boleh menghubungi kami melalui telefon, e-mel atau sembang langsung untuk mendapatkan bantuan. 

Mengapa Beg Runcit Tersuai Serbaguna?  

Apabila anda melawat kami di Beg Runcit Tersuai, kami menyediakan anda dengan cetakan penuh warna terbaik, pembinaan beg dan pilihan yang anda inginkan. Kami juga membantu apabila anda memerlukan bantuan dengan reka bentuk. Anda ingin menjangkau pelanggan, tetapi beg kami boleh menjadi pelbagai guna dengan mudah. Baca bersama sambil kami menerangkan cara beg runcit kami boleh mengubah perniagaan anda.  

Di Beg Runcit Tersuai, kami boleh membantu anda memilih beg tersuai yang sesuai untuk mana-mana bahagian operasi anda.  

Beg Runcit Tersuai Sesuai untuk Membeli-belah  

Pelanggan anda boleh membeli-belah dengan anda dan membawa salah satu beg tersuai anda di sekitar kedai. Anda boleh menjualnya di depan pintu, menyimpannya di belakang daftar, atau memberikannya dengan pembelian. Beg tersuai memasarkan perniagaan anda apabila pelanggan meninggalkan kedai, dan ia tidak runtuh. Anda mungkin bekerja di kawasan dengan larangan beg plastik. Kami penyelesaian kepada masalah anda. Anda mahu berhenti menggunakan plastik atau kertas? Kami boleh membetulkannya.  

Anda Boleh Menggunakannya di Sekitar Kedai  

Apabila anda bekerja di gudang, kedai besar, pejabat atau operasi lain, anda boleh menggunakan beg kami untuk membawa barang berat. Muatkan beg kami, permudahkan hari kerja anda dan percaya pada pemegang kami kerana jahitannya.  

Beg kami dilipat supaya anda boleh menyimpannya dengan mudah. Anda boleh membukanya pada bila-bila masa, dan anda juga boleh memberikannya kepada kakitangan anda. Beg melakukan segala-galanya untuk anda, dan mereka juga boleh pergi ke tapak semaian. Anda boleh membawa bekalan keluar atau membawa tumbuhan kembali.  

3

Apabila anda menghubungi pasukan kami di Beg Runcit Tersuai, kami boleh menjadikan logo anda kelihatan sempurna pada beg itu. Kami juga membantu anda memilih beg yang paling sesuai untuk perniagaan anda. Setiap syarikat adalah berbeza, dan anda layak menggunakan beg serbaguna yang tidak rosak.  

Anda mungkin pernah mendengar tentang kesan negatif alam sekitar yang berpunca daripada penggunaan beg plastik dan pembuangan sampah. Akibat ini telah menyebabkan banyak komuniti mengharamkan beg plastik sekali guna. Komuniti yang telah mengharamkan beg plastik kini menyedari bahawa program kitar semula tidak membantu menghilangkan landskap dan saluran air beg ini. Walau bagaimanapun, larangan beg plastik mempunyai beberapa faedah lain yang mungkin tidak anda fikirkan. 

Komuniti dengan beg plastik larangan di tempat kelihatan lebih bersih.Anda tidak lagi melihat beg plastik tersangkut angin, atau berguling-guling di jalanan seperti rumpai. Di bandar-bandar ini, anda boleh melihat ke dalam dirian pokok dan tidak melihat beg pakai buang yang melambai-lambai ditiup angin seperti bendera sampah. Bolehkah anda bayangkan memandu di jalan raya dan tidak melihat beg tersangkut di pagar atau hanya terbaring dibuang dan kotor di dalam longkang? 

Perairan dalam komuniti yang telah mengharamkan beg plastik menjadi lebih sihat. Apabila beg plastik memasuki badan air, ia terurai menjadi zarah-zarah kecil yang membahayakan tumbuhan dan hidupan liar, ia juga boleh memasuki rantai makanan, akhirnya membawa kepada penggunaan manusia. Komuniti yang mempunyai larangan beg tidak lagi mempunyai garis pantai yang dipenuhi dengan beg plastik yang keluar masuk semasa air pasang. 

Menghapuskan beg plastik sekali guna sama sekali telah membantu semua usaha kitar semula. Dengan larangan yang dilaksanakan, komuniti ini tidak mempunyai mesin kitar semula yang menyumbat beg dan menyumbat, menjadikannya lebih cekap untuk mengitar semula produk lain daripada koleksi tepi jalan. Tidak mempunyai jentera yang rosak secara kerap daripada beg plastik menjimatkan wang untuk masyarakat juga. 

Dengan larangan ke atas beg plastik, ramai orang telah beralih kepada kertas. Walaupun benar bahawa kertas tidak mempunyai zarah toksik untuk membahayakan alam sekitar, mereka masih mencipta isu alam sekitar mereka sendiri. Untuk mencipta bekalan 1 tahun beg kertas , 14 juta pokok ditebang. Pokok tidak tumbuh semula dengan cukup pantas untuk dianggap sebagai sumber lestari yang tulen. 

4


Menggunakan beg beli-belah yang disesuaikan dan mesra alam membawa pelbagai manfaat kepada pelanggan anda dan alam sekitar. Satu beg boleh guna semula berpotensi menggantikan beratus-ratus beg plastik sekali guna. 

Beg plastik sentiasa tidak baik untuk digunakan. Jadi kami masih fokus pada beg mesra alam. 

Kami adalah pengeluar jenis beg membeli-belah. Kita boleh buat beg berzip , beg biasa, beg sejuk , beg wain , beg poliester , beg jut, beg kapas , beg tangan, beg bahu , beg tote, beg bukan tenunan ,pp beg tenunan , beg boleh lipat, beg kalis air, beg terlindung, beg makanan, beg mesh , beg kertas dan sebagainya. Dan kami membangunkan beberapa Beg RPET . Ia kini mempunyai permintaan tinggi di pasaran.

Kategori panas