Perkhidmatan Pelanggan: 0086-13868535185

semua Kategori

Maklumat Beg

Laman Utama>Berita dan Aktiviti>Maklumat Beg

Adakah anda tahu kelebihan beg bertali bukan tenunan?

Masa: 2023-12-22 Hits: 10

Beg serut bukan tenunan yang diperbuat daripada bahan bukan tenunan telah digunakan secara meluas dalam bahan perubatan dan kesihatan, beg pembungkusan, dan industri pakaian kerana kelebihannya yang unik. Mengikut bahan yang berbeza yang digunakan dalam pengeluaran dan pemprosesan beg bukan tenunan mesra alam, beg bukan tenunan boleh dibahagikan kepada pelbagai jenis beg bukan tenunan mesra alam, seperti kain bukan tenunan spunbond, kain bukan tenunan spunbond. , fabrik bukan tenunan perubatan, dan fabrik bukan tenunan pertanian. Beg serut bukan tenunan mesra alam bukan sahaja mempunyai keanjalan tegangan yang baik, tetapi juga, Dan ia tahan lama, jadi ia telah digunakan secara meluas dalam pelbagai industri!

12

Empat kelebihan utama beg bukan tenunan mesra alam: 

Beg serut bukan tenunan mempunyai lebih banyak faedah ekonomi

Bermula dari pelepasan perintah sekatan plastik, beg plastik akan beransur-ansur menarik diri daripada pasaran pembungkusan barangan dan digantikan dengan beg bukan tenunan boleh guna semula. Berbanding dengan beg plastik, beg bukan tenunan lebih mudah untuk mencetak corak dan mempunyai ekspresi warna yang lebih terang. Di samping itu, jika ia boleh digunakan semula sedikit, adalah mungkin untuk mempertimbangkan untuk menambah corak dan iklan yang lebih indah pada beg bukan tenunan daripada beg plastik, kerana kadar haus dan lusuh beg serut bukan tenunan adalah lebih rendah daripada beg plastik. , yang membawa kepada lebih penjimatan kos dan faedah pengiklanan yang lebih jelas.

2. Beg serut bukan tenunan untuk ketegasan yang lebih besar

Beg beli-belah plastik tradisional mempunyai bahan nipis dan terdedah kepada kerosakan untuk menjimatkan kos. Tetapi jika kita mahu menjadikannya lebih kuat, sudah pasti kita perlu membelanjakan lebih banyak kos. Kemunculan beg kain bukan tenunan telah menyelesaikan semua masalah. Beg serut bukan tenunan mempunyai keliatan yang kuat dan tidak mudah dipakai. Terdapat juga banyak beg kain bukan tenunan dengan penutup filem, yang bukan sahaja mempunyai ketahanan tetapi juga sifat kalis air, rasa tangan yang baik dan penampilan yang cantik. Walaupun kos satu beg lebih tinggi sedikit daripada beg plastik, hayat perkhidmatannya boleh bernilai ratusan, atau bahkan ribuan, beg plastik.

3. Beg serut bukan tenunan mempunyai lebih banyak kesan promosi dan pengiklanan

Beg bukan tenunan yang cantik bukan sekadar beg pembungkusan untuk sesuatu produk. Penampilannya yang indah adalah lebih menarik, dan boleh diubah menjadi beg bahu yang bergaya dan ringkas, menjadi pemandangan yang indah di jalanan. Digabungkan dengan ciri pepejal, kalis air dan tidak melekat, sudah pasti ia akan menjadi pilihan pertama untuk pelanggan keluar rumah. Pada beg bukan tenunan sedemikian, dapat mencetak logo atau iklan syarikat anda akan membawa kesan pengiklanan yang jelas, benar-benar menukar pelaburan kecil kepada pulangan besar.

4. Beg serut bukan tenunan mempunyai nilai lebih alam sekitar dan kebajikan awam

Pengeluaran perintah sekatan plastik bertujuan untuk menangani isu alam sekitar. Penggunaan berulang beg bukan tenunan sangat mengurangkan tekanan penukaran sampah. Menambah konsep perlindungan alam sekitar dapat mencerminkan imej perusahaan dengan lebih baik dan kesan mesra kepada rakyat. Nilai potensi yang dibawanya bukanlah sesuatu yang boleh digantikan oleh wang.

13

Ciri-ciri dan kelebihan beg bukan tenunan mesra alam yang diperbuat daripada pelbagai jenis bahan adalah berbeza, kerana pelbagai bahan mentah gentian seperti poliester dan polipropilena ditambah semasa pengeluaran dan pemprosesan beg bukan tenunan, yang bukan bahan tekstil tulen. Oleh itu, beg bukan tenunan mesra alam yang diperbuat daripada produk yang diproses selalunya mempunyai kelebihan yang sangat baik dan kelebihan daya saing yang kuat dalam industri!

Kategori panas