Perkhidmatan Pelanggan: 0086-13868535185

semua Kategori

Maklumat Beg

Laman Utama>Berita dan Aktiviti>Maklumat Beg

Beg untuk Fashion Forward: Beg Boleh Digunakan Semula Terbaik untuk Peruncit Pakaian

Masa: 2023-08-11 Hits: 9

1

Apabila bercakap tentang beg boleh guna semula, tidak setiap beg sesuai untuk setiap industri. Seperti mana-mana produk, anda mesti mengingati pasaran sasaran dan menyediakan pilihan yang tahan lama dan tahan lama yang akan disukai oleh pelanggan khusus anda untuk membeli.

Apabila bercakap tentang peruncit pakaian, pelanggan cenderung untuk mementingkan fesyen. Apabila mereka mencari beg boleh guna semula kegemaran mereka, mereka mahukan sesuatu yang kelihatan baik; mereka tidak mahu membawa mana-mana beg lama. Adalah penting untuk anda menawarkan pelbagai gaya beg yang boleh dibawa oleh pelanggan anda sebagai aksesori.

Tetapi, itu bukan satu-satunya perkara yang perlu dipertimbangkan semasa memilih beg boleh guna semula yang sesuai untuk peruncit pakaian anda. Berikut ialah panduan ringkas tentang sebab peruncit pakaian harus menawarkan beg boleh guna semula, perkara yang perlu dipertimbangkan dan beg boleh guna semula yang disukai oleh peruncit pakaian.


Mengapa beg boleh guna semula adalah satu keperluan dalam industri pakaian

Dari sudut pandangan alam sekitar, setiap industri perlu berusaha untuk mengurangkan sisa plastik mereka, termasuk pembungkusan plastik dan beg plastik. Jenis plastik bernilai rendah ini sering berakhir di alam sekitar, meracuni saluran air dan menyebabkan orang sakit. Secara etika, mengurangkan jejak plastik anda adalah perkara yang betul untuk dilakukan.

Tetapi, persekitaran bukanlah satu-satunya perkara yang perlu dipertimbangkan. Pelanggan mahu menyokong syarikat yang nilainya sejajar dengan nilai mereka sendiri. Salah satu nilai teratas ini ialah kemampanan. Semakin ramai pengguna, terutamanya mereka dalam generasi muda, membuat keputusan pembelian mereka berdasarkan tanggungjawab sosial dan alam sekitar syarikat. Walaupun produk berkualiti masih penting, kebimbangan sosial dan alam sekitar dengan cepat menjadi kepentingan yang sama kepada pembeli moden.

Industri fesyen mempunyai kesan yang besar terhadap alam sekitar dan, oleh itu, mempunyai tanggungjawab untuk memastikan bahawa mereka meminimumkan kesan tersebut. Pelanggan mengharapkan mereka dalam industri fesyen, termasuk peruncit, melakukan apa yang mereka mampu untuk mengurangkan kesan alam sekitar yang berkaitan dengan fesyen dan mengambil tanggungjawab di mana mereka boleh.

2

Menggantikan beg sekali guna dengan pilihan boleh guna semula ialah cara yang cepat dan mudah untuk menunjukkan kepada pelanggan anda bahawa anda mengambil berat tentang jejak alam sekitar anda. Walaupun ini hanya langkah pertama—kami sentiasa menggalakkan syarikat untuk menyusun strategi selanjutnya bagaimana mereka boleh menggunakan strategi kemampanan yang bertanggungjawab—ini adalah langkah pertama yang sangat baik. Beg plastik dan pembungkusan plastik lain menyumbang 40% daripada semua plastik yang dihasilkan, dan kebanyakannya tidak diurus dan ditinggalkan secara semula jadi. Meminimumkan (atau, lebih baik lagi, menghapuskan) pembungkusan plastik anda, termasuk beg plastik, boleh meminimumkan kesan plastik syarikat pakaian anda.

Mengurangkan sisa plastik adalah apa yang pelanggan mahukan. Tinjauan 2021 oleh TIPA mendapati bahawa 86% pembeli bimbang tentang pembungkusan plastik di sekeliling pakaian mereka, dan 90% mengatakan bahawa mereka mahu jenama menawarkan pilihan mesra alam. Jika anda boleh menunjukkan kepada pelanggan anda bahawa anda komited untuk mengehadkan jejak plastik anda, ini akan meningkatkan anda mengatasi pesaing anda. 


Beg boleh guna semula pembeli pakaian suka

Apabila ia datang kepada industri pakaian, pelanggan selalunya ke hadapan fesyen. Mereka mahukan beg boleh guna semula yang mereka suka bawa ke mana-mana. Dalam erti kata lain, beg itu perlu kelihatan hebat.

Apabila memilih tawaran beg boleh guna semula terbaik untuk kedai pakaian anda, pertimbangkan perkara berikut.

Beg yang membuat kenyataan fesyen lebih cenderung dipakai dan digunakan di sekitar bandar, menawarkan peluang pemasaran yang unik untuk jenama anda.

Pilih lebih banyak tekstil ke hadapan fesyen seperti kapas atau buluh yang membolehkan pembeli kelihatan cantik semasa mereka membuat pilihan yang baik untuk alam sekitar. Menawarkan pelbagai gaya beg. Ini akan membolehkan pelanggan anda menggunakan beg sebagai aksesori serta pilihan alam sekitar yang bertanggungjawab.

Kami adalah pengeluar jenis beg membeli-belah. Kita boleh buat beg berzip , beg biasa, beg sejuk , beg wain , beg poliester , beg rami , beg kapas , beg tangan, beg bahu , beg tote, beg bukan tenunan , pp beg tenunan , beg boleh lipat, beg kalis air, beg terlindung, beg makanan, beg mesh , beg kertas dan sebagainya. 

3

Kategori panas